Novosti

Novosti za pacijente i osoblje

Suradnja Hrvatske komore dentalne medicine i Doma zdravlja Mostar

Petak, 30 Kolovoz 2019 21:04

U utorak, 27. kolovoza 2019. godine u Zagrebu je održan sastanak predstavnika Hrvatske komore dentalne medicine i predstavnika Doma zdravlja Mostar. Na ovom sastanku su dogovorene mnoge buduće akcije koje će se poduzimati između ova dva tijela u svrhu unaprjeđenja stomatološke struke, kvalitete obrazovanja, razmjene znanja i iskustava i drugih pozitivnih učinaka koje će iznjedriti ova kolaboracija.

Predstavnici Hrvatske dentalne komore na čelu s predsjednikom mr. sc. Hrvojem Pezom, dr.med.dent., su nas ljubazno dočekali i primili te nam ovom svečanom prigodom uručili 24 primjerka vrlo vrijedne knjige pod nazivom: "Dentalni Mamut - Osnove kliničke dentalne medicine". Ova literatura iznimnog znanstvenog i stručnog sadržaja namijenjena je doktorima dentalne medicine u njihovu svakodnevnom radu, pomoći u dijagnostici i terapiji te ima za cilj poslužiti im kao strukovni oslonac u svakodnevnom rješavanju problema u praksi.

Doktori dentalne medicine Doma zdravlja Mostar su sa zahvalnošću preuzeli svoj primjerak Dentalnog Mamuta istaknuvši njegovu vrijednost i srdačno se zahvalili predstavnicima Hrvatske komore dentalne medicine na ovako vrijednom poklonu kao i na inicijativi za pomoć u razvoju ove struke i Službe zdravstvene zaštite zuba i usta Doma zdravlja Mostar. Također, naši doktori će od sada imati priliku dobivati stručne časopise od ove organizacije, koji će im osigurati najnovija saznanja i informacije iz znanstvenih dostignuća u ovoj grani medicine te će moći sudjelovati na raznim kongresima koje organizira Hrvatska komora dentalne medicine i tako unaprijediti svoje znanje i vještine kako bi pacijenti Doma zdravlja Mostar mogli imati vrhunsku kvalitetu ovih usluga.

Cijeli kolektiv Doma zdravlja Mostar, načelu s ravanteljem dr.sc. Mariom Kordićem, dr. med. spec. urologije, se još jednom iskreno zahvaljuje Hrvatskoj komori dentalne medicine na svemu što čine za razvoj i unaprjeđenje ove struke te njihovo nesebično zalaganje i pomoć Domu zdravlja Mostar.

 

 

Last modified on Petak, 30 Kolovoz 2019 21:11