Novosti

Novosti za pacijente i osoblje

DONACIJA BEKO-VIH APARATA ZA POTREBE IZOLATORIJA DOMA ZDRAVLJA MOSTAR

Petak, 08 Svibanj 2020 09:15

Pandemija izazvana koronavirusom je prouzročila kriznu situaciju koja se odrazila i našu ustanovu. Menadžment je žurno reagirao i trudio se odgovoriti svakom izazovu, no, naše mogućnosti su bile limitirane.Stoga smo vrlo zahvalni svim firmama, organizacijama i pojedinicma koji su nam pomogli u ovom kriznom periodu te smo uz njihovu pomoć, nadamo se, dobili ovu bitku s nevidljivim neprijateljem!

Jedna od tih firmi je "Omega" koja nam je na našu zamolbu promptno i potvrdno odgovorila, ne oklijevajući ni dana te nam donirala kućanske aparate za potrebe korisnika izolatorija Doma zdravlja Mostar. Da podsjetimo, izolatorij Doma zdravlja Mostar skrbi o korisnicima s lakšim simptomima COVID-19 bolesti te onima koji se otpuštaju iz COVID klinike ali im je još uvijek potreban medicinski nazor kao i skrb.

Firma "Omega" nam je na temelju upućene zamolbe donirala tri aparata; perilicu rublja, hladnjak i štednjak te time podigla razinu kvalitete naših usluga i omogućila ugodniji boravak pacijentima.

Srdačno se zahvaljujemo na ovoj donaciji i podršci koja se reflektira na sve naše korisnike, posebno one koji su najugroženiji, odnosno, najviše pogođeni ovom pandemijom.

 

Last modified on Petak, 08 Svibanj 2020 09:20