Novosti

Novosti za pacijente i osoblje

AMERIČKA DONACIJA MOSTARSKIM DOMOVIMA ZDRAVLJA

Petak, 08 Svibanj 2020 09:20

Jučer je u Čapljini u vojarni "Božan Šimović" upriličena ceremonija uručenja donacije mostarskim domovima zdravlja od strane CIMIC tima američkog veleposlanstva u BiH. Ovom prilikom Dom zdravlja Mostar je dobio zaštitne vizire i prskalice za dezinfekciju koje će nam koristiti u borbi protiv koronavirusa.

Zahvaljujemo se CIMIC timu američkog veleposlanstva na donaciji, kao i na otvorenom dijalogu za buduću suradnju.

Također, veliko hvala brigadiru Zdravku Rezi, zapovjedniku 4.pješačke gardijske brigade i cijeloj njegovoj organizaciji na inicijativi ovog događaja, donacije, svečanom prijemu i cjelokupnoj dosadašnjoj suradnji.

Dom zdravlja Mostar i Oružane snage BiH već duži niz godina ostvaruju kvalitetnu suradnju sa hvalevrijednim rezultatima. Tako smo od prošle godine krenuli s projektom preventivnih pregleda razvojačenih branitelja koji se na terenu pokazao kao vrlo uspješan jer je omogućio ranu detekciju i prevenciju bolesti kod ove populacije. Osim toga, podsjećamo kako je Dom zdravlja Mostar, zahvaljujući ovoj organizaciji prvi u HNŽ dobio febrilni punkt za potrebe izvanredne situacije izazvane pandemijom koronavirusa. Oružane snage BiH su nam donirale kontejnere i šatore u te svrhe te sa svojim ljudstvom pomogli u instalaciji tih objekata koji su u najkraćem mogućem roku stavljeni u funkciju.

Dragi generale Rezo, Vama i svim Vašim ljudima se od srca zahvaljujemo na svemu što činite za našu ustanovu i za sve naše korisnike. 

Last modified on Petak, 08 Svibanj 2020 09:27